TABĂRĂ DE INTELIGENȚA EMOȚIONALĂ PENTRU FEMEI

Învață să suferi mai puțin și să transformi durerea în iubire.

26-29 septembrie

Bran


De ce

Dacă ești femeie, probabil a existat cel puțin un moment în viața ta, când ai suferit enorm sau ai fost puternic rănită.

Fie că a fost vorba de o relație unde te-ai simțit înșelată, fie că a fost vorba de niște răni din copilărie, ai ajuns la un moment, când ți-ai spus: gata, ajunge.

Atunci, ți-ai șters lacrimile și ți-ai promis fericire, ai vrut sa nu te mai doară, ai vrut să nu mai intri în relații care te rănesc, ai vrut să te simți iubită și să iubești pe bune.

Până când ai realizat că, de fapt urmezi din nou exact aceleași tipare, sau nu reușești să ieși din ele pentru că nu mai ai timp de tine.

Dar oare e totul pierdut?

Inteligența emoțională, modul în care îți recunoști emoțiile și cum alegi să le gestionezi, este abilitatea care face diferența în viața de zi cu zi. Din fericire, această abilitate poate fi învățată.

ANUL 2019 POATE FI ANUL TĂU

An de an, zeci de femei care mă cunosc aleg să își îmbunătățească relația cu sine, învață să își recunoască emoțiile, trăirile, și în sfârșit să se descopere pe sine în adevăratul sens.

Înscrie-te și tu la tabără. Locurile de obicei se epuizează rapid.

NU VEI FI SINGURĂ

Călătoria către a te descoperi pe sine, de cele mai multe ori este grea și anevoioasă. Anume la începuturile ei ai nevoie cel mai mult de sprijin și suport. Dacă alegi să vii la tabără, vei găsi aliații potriviți – femei la fel ca tine, toate adunate într-un mediu cald și deschis, și un ghid, în persoana mea, care îți va fi alături, atât în timpul taberei, dar și după.

Această tabără este pentru tine dacă:

 • Ești femeie și îți dorești să te cunoști și să te dezvolți
 • Vrei să îți înțelegi trăirile emoționale
 • Vrei să înțelegi de ce noi femeile trăim mai intens emoțiile, de ce ne simțim rănite
 • Te-ai săturat să te doară și vrei să treci la nivelul următor: liniște și pace
 • Vrei să înțelegi de ce ajungi mereu în relații care îți fac rău
 • Dacă vrei să te înțelegi pe tine și pe cei din jur
 • Dacă vrei să ai mai multă încredere în sine
 • Dacă vrei să faci ce e important pentru tine și să nu mai pierzi timpul cu lucruri sau oameni neimportanți pentru tine

Îmi amintesc de momentele când nu aveam pe cine să sun să cer un sfat și alergam prin pădure și vorbeam cu copacii, iar alteori plângeam lângă calorifer. Din toată această durere și nemulțumire am ieșit mai înțeleaptă, mai liniștită, mai împlinită. Atunci am învățat o frază care îmi sună mereu în minte: ”Sim, e doar o etapă din viața ta. O să treacă.”

Exact asta vreau să îți spun și ție acum.

Ateliere

Emoții

De unde vin emotiile. Cum ne influenteaza viata. Ranile emotionale. Cum pot fi vindecate. Cum ne ajuta emotiile sa performam mai bine. Cum se activeaza amintirile si le retraim din nou si din nou.

Increderea in sine

Ce imi spune corpul meu despre increderea in sine? Comportamentul non-verbal si increderea in sine. 4 tipare de gandire care ma ajuta sa am incredere in sine. 10 comportamente pe care le fac cand am incredere in sine. Puntele mele forte.

Relațiile

Cum imi aleg prietenii si cunostintele. Punctele mele sensibile. De ce ajungem sa fim raniti? Cum pun limite? Cum comunic ca sa fiu inteleasa? Diferenta dintre barbati si femei in relatii. Limbaje de comunicare. De ce unii barbati nu vorbesc, ne evita si noi devenim anxioase. Roluri pe care le jucam in relatii.

Timpul

Cat timp am? Cum imi fac timp pentru ce e important pentru mine? Care tipare de gandire ma impiedica sa fac ce e important pentru mine? Lista viselor mele.

Relația cu banii

Ce am nevoie sa fac pentru a-mi gestiona mai bine banii, ca acestia sa nu mi se scurgă printre degete, să pot să-mi permit ce îmi doresc, să pot să fiu independentă financiar, să îmi construiesc un plan personal pentru anii ce vin.

ȘI ASTA NU E TOTUL…

Pentru că fiecare dintre noi ne aflăm în etape diferite ale vieții, cu problem diferite de soluționat, îți ofer BONUS, în semn de apreciere pentru încrederea ta, un program personalizat de studiu și exerciții, care să te ajute să îți rezolvi exact problema cu care te confrunți la acest moment.

Mă înscriu

Povestea mea

”Sim, ai dat 400 de euro și își trebuie diploma”. Mi-am repetat fraza aceasta timp de 4 ore la un curs de formare în psihoterapie unde profesorul mi-a distrus mitul că mama și ce se întâmplă în jur e vinovată de cum mă simt eu. Nu am auzit nimic din ce mi-a spus în cele 4 ore, însă a fost începutul transformării mele.

Deși am citit mii de cărți și am fost la sute de ore de cursuri, toate seminarile, atelierele, conferințele și trainingurile pe care le organizez sunt PRACTICE. Ca să mă pot prezenta în fața ta a fost nevoie să mă prezint în fața mea. A fost nevoie să mă confrunt cu demonii mei și să fac pace cu fantomele care mă bântuiau. Am învățat care sunt etapele și ce formulă poți aplica în fiecare etapă. Din punct de vedere emoțional, toate femeile parcurgem același drum. Modul în care o facem diferă.

Am trăit toate emoțiile, la fel ca oricare altă femeie. Am crezut că doar mie mi se întămplă, însă pe măsură ce lucram cu mai multe femei observam că avem aceleași emoții, gânduri si comportamente distructive. La toate e la fel, doar noi avem impresia că ni se întâmplă ceva unic...

Plângeam când nu mă simțeam iubită sau areciată, am implorat când unii au plecat de lângă mine, am devenit rece când unii se apropiau prea mult de mine și îmi spuneau că mă iubesc, mi-era foarte teamă ca cineva să nu fie considerat mai bun, mai deștept, mai util decât mine.

Știu ce înseamnă să urlii de nervi, să te cerți pentru că ai dreptate, să plângi de disperare, să nu poți respira de teamă, să vrei să știi tot timpul ce face, ce simte și cu cine vorbește persoana iubită, să interpretez în felul meu ceea ce spun alții, să dau vina pe mama și pe societate pentru ce mi se întâmplă.

Am trăit mulți ani plângând de ce mi se întâmplă mie toate și de ce sufăr atât de mult. M-am simțit umilită, respinsă, trădată, înșelată și abandonată.

Găsirea liniștii a început cu revelația că îmi pot controla emoțiile. A continuat cu faptul că eu aleg cum trăiesc și că toate experiențele de viață sunt rezultatul a ceea ce simt și gândesc. Am învățat formulele pentru emoții, pentru relații, pentru bani și le-am aplicat, încet, încet, în viața mea.

Am trecut prin etape în care aveam impresia că îmi pierd mințile, că nimic din ce știu și din ce am învățat nu e real și nu are sens.

Am trecut de la a nu a avea la a ajuta pe alții să se dezvolte. Sora mea mi-a dat jumătate din banii cu care mi-am achitat un curs de marketing online și aproape m-a întreținut un an de zile. Nu aveam habar cum vin banii și cum se duc. Acum, reușesc să donez bani pentru cauzele pe care le susțin și să sponsorizez studiile sau cursurile celor care vor să se dezvolte și nu reușesc.

Am continuat să mă înțeleg tot mai mult, să îmi recunosc și să îmi vindec rănile din copilărie și să am relații frumoase cu cei din jur. Acum știu cum prezentul este consecința alegerilor de ieri. Și știu cum pot să-l desenez și proiectez pe mâine să fie așa cum îmi doresc. Viața nu e ceva ce ni se întâmplă ci e ceva ce creem, conștient sau inconștient.

Te iubesc și abia aștept să parcurgem aceste etape împreună.

 
 
 


Echipa

Simona Ciff

Simona Ciff

Dr. Psiholog și Psihoterapeut, specializată pe inteligență emoțională și relații. Mai multe: www.simonaciff.ro

Ana Ursa

Trainer, specializată pe relații și educație financiară.

Ana Ursa
Laci Papay

Laci Papay

Kinetoterapeut
Specializat pe postura corpului, conflicte emoționale și modul în care afectează corpul.

Detalii organizatorice

 • Locație

  Bran

 • Data

  26-29 septembrie 2019

 • Preț

  2000 Ron

 • Detalii

  Prețul include cazarea, masa și activitățile descrise mai sus.

  Avem responsabil cu nutriția, astfel că vom găti personalizat și sănătos.

  Rezervarea fermă a unui loc se face în urma plății unui avans de 450 Ron.

  Programul începe joi, 26 septembrie 2019, ora 16.


Momentan, toate locurile sunt ocupate!
Te astept cu drag la urmatoarea serie ...