Pasaport pentru Succes

Crestem o generatie care are incredere in sine!


Pasaport pentru Succes este un program de dezvoltare a abilitatilor de inteligenta emotionala la adolescenti, parinti si profesori. Programul se desfasoara sub forma de conferinte publice, seminarii, ateliere, tabere, traininguri pentru profesori si parinti.

Cercetarile din ultimii zeci de ani au demonstrat ca informatia si abilitatile obtinute in scoala nu sunt suficiente pentru ca un adolescent sa aiba succes in viata. 

80% din succes, atat in viata personala cat si in cea profesionala, este determinat de INTELIGENTA EMOTIONALA. Mai concret: poti sa ai cele mai mari note, cele mai distinse premii, daca nu sti sa te adaptezi la situatie si sa colaborezi cu cei din jur, nu vei putea sa pui in valoare potentialul pe care il ai.

Incercam sa le trasmitem informatii concrete despre cum sa isi dezvolte increderea in ei, sa nu renunte cand dau de greu, sa isi controleze emotiile, sa isi aleaga bine prietenii, sa stie sa isi gestioneze banii, sa vorbeasca in public, sa nu le fie teama de greseli, sa isi asume responsabilitatea pentru greseli, sa faca fata la respingerea oamenilor fara sa sufere si fara sa se devalorizeze, sa stie cum sa isi gaseasca drumul in viata, cum sa invete si sa nu le fie teama de profesori, cum sa fie fericiti.

Avem o comunitate separata pentru adolescenti si una pentru parinti.


Uneori cifrele conteaza

12 

Ani de lucru cu adolescenti

13467

Ore de activitati

3257

Adolescenti

485

Evenimente